понеділок, 14 жовтня 2019 р.

Вибороли перемогу та гарно відпочили




Учні 9- 11 класів, а саме Ошека Юлія, Осуховська Алєся,  Дюбанов Федір, Жидкович Лілія, Фартушний Данііл, Солоха Катерина,, Гуль Юлія, Сімчук Анастасія та  Волкова Владислава вибороли перемогу в обласному конкурсі "Еколого-біологічний квест", який відбувся в м. Дніпро на території ботанічного саду Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара.  Ми пишаємомося нашими учнями, які отримали ІІ місце, залишивши позаду себе команди  із міських шкіл.
    Учні виконували цікаві завдання на станціях  Біологія, Зологія, Мікробілогія, Геоботаніка, Мікробіологія, Медицина,  Загальна біологія.
   Наша команда "Грін лайф"  була нагороджена грамотою. Подяками за підготовку учнів  були також нагороджені вчитель хімії  Садика А.А. та вчитель біології Лагода Т.Г.

   Після змагань на дітей чекали цікаві екскурсії по м. Дніпро. Учні відвідали  Дніпропетровський національний історичний музей  імені Дмитра Яворницького, побували  у єврейському культурно - діловому центрі Мінора, відпочили у Most citi, а на вечір пішли прогулятися по Набережній. Діти каталися на теплоході, любуючись краєвидами Дніпра.
  Втомлені, але задоволені поїздкою, ми повернулися додому.
 
 






Немає коментарів:

Дописати коментар

В лабораторії з НЛО

Сьогодні було просто космічне заняття в Girls Agro Camp! Вчителька Olha Archakova розповіла про можливе життя на інших планетах та обговор...