середа, 13 листопада 2019 р.

Інтернет-турнір з природничих дисциплін

  В цьому році учні нашої школи вперше взяли участь у Всеукраїнському Інтернет-турнірі із природничих дисциплін "Відкрита природнича демонстрація", який організовує щороку Мала академія наук України. Команда Української ЗШ І-ІІІ ступенів " Грін лайф" була створена з  учнів 9 класу. Керівник команди - вчитель біології Лагода Т.Г.

 Учні виконували завдання з п'яти природничих дисциплін: біології, хімії, географії, фізики, астрономії  по чотири завдання з кожної дисципліни. Турнір проходить у три етапи: перший (відбірковий кваліфікаційний), другий (відбірковий основний), третій - фінальний.
У другий етап виходять ті  команди, які в першому турі набирають не менше 75 балів із 100 можливих.
  Для участі у турнірі було подано 105 заявок з різних куточків України. За результатами першого відбіркового туру наша команда зайняла 39 місце, набравши при цьому   60 балів.



    Хоча команда "Грін лайф"  не вийшла у другий тур, але учні задоволені своїми результатами та виявили бажання вибороти перемогу в наступному турнірі 2020 р.


Немає коментарів:

Дописати коментар

В лабораторії з НЛО

Сьогодні було просто космічне заняття в Girls Agro Camp! Вчителька Olha Archakova розповіла про можливе життя на інших планетах та обговор...