понеділок, 16 грудня 2019 р.

Година коду 2019

З 9 по 15 грудня у світі проходив захід з популяризації вивчення інформатики - Тиждень коду, до якого долучилася Українська ЗШ І-ІІІ ст.


Година коду спрямована на те, щоб навчати програмуванню дітей. Технології розвиваються дуже стрімко, і в майбутньому програмування буде таким же звичним, як знання української, англійської чи будь-якої іншої мови.  Цього року Година коду була присвячена штучному інтелекту.  Діти в ігровій формі   навчали штучний інтелект розрізняти загрози  пожежі, ліквідовувати та попереджувати їх.Організатором Години коду є неприбуткова організація Code.org. Це сайт, на якому діти та дорослі можуть вивчати програмування безкоштовно.







Учні нашої школи беруть участь у Годині коду вже третій рік поспіль. Це входження в програмування. Діти вчаться в ігровій формі складати певні алгоритми з конкретних блоків.  В Годині коду 2019 взяли участь учні 5-11 класів. Кожен учень вибирав собі завдань сам, відповідно до своїх вподобань. Діти були захоплені грою та отримали чудовий досвід  блочного програмування. По закінченні Години коду всі учасники, котрі пройшли всі рівні гри, отримали  сертифікати.



Немає коментарів:

Дописати коментар

В лабораторії з НЛО

Сьогодні було просто космічне заняття в Girls Agro Camp! Вчителька Olha Archakova розповіла про можливе життя на інших планетах та обговор...